Hey i've installed CTGP and i need to update but it's not working


Mouce22177

Thundercloud
3
1
4DR swag bucks
$94
I have installed the CTGP channel but it says it needs to update and when i try it says "connection to the server lost" i don't know what happening.

Please help a Veteran MK player out started playing in 2012 or a bit less/more
 

Zachy

Keep playing my heartstrings faster and faster...
Forum staff
Technology forum administrator
VIP forum user
Premium forum user
Bronze forum user
4DR veteran member
Active forum user
20,658
6,897
4DR swag bucks
$4,565
Switch FC
8168-6171-5811
Clan
4DR
I have installed the CTGP channel but it says it needs to update and when i try it says "connection to the server lost" i don't know what happening.

Please help a Veteran MK player out started playing in 2012 or a bit less/more
Are you on a Wii? Have you tested to see if your internet connection is stable by preforming a connection test?
 

Zachy

Keep playing my heartstrings faster and faster...
Forum staff
Technology forum administrator
VIP forum user
Premium forum user
Bronze forum user
4DR veteran member
Active forum user
20,658
6,897
4DR swag bucks
$4,565
Switch FC
8168-6171-5811
Clan
4DR
I'll try i am shocked that somebody replied so quickly
We try to be as helpful as possible around here haha. I saw you had just registered and were viewing this section so I figured a thread would be coming! 😊
 
OP
Mouce22177

Mouce22177

Thundercloud
3
1
4DR swag bucks
$94
it says the connection test works but now what but i do have my DNS set to wiimiifi numbers should it be on auto
 

Zachy

Keep playing my heartstrings faster and faster...
Forum staff
Technology forum administrator
VIP forum user
Premium forum user
Bronze forum user
4DR veteran member
Active forum user
20,658
6,897
4DR swag bucks
$4,565
Switch FC
8168-6171-5811
Clan
4DR
it says the connection test works but now what but i do have my DNS set to wiimiifi numbers should it be on auto
I would take note of the numbers you have in there now, try setting it to auto and seeing if that helps, and if not, I would revert back to those numbers and we can try something else.